Cum eu umblu pe la noi prin "Bucale" dupa magazine ieftine si bine aprovizionate pentru ce fac eu,m-am gandit sa scriu si aici magazinele pe care le gasesc.
Deci.E un magazin aproape de Cora Pantelimon.Cum mergi inspre Cora pe dreapta.E micut si din tramvai nu prea se vede.Daca mergi pe trotuar nu ai cum sa il ratezi.Dar daca ajunge cineva acolo,sa-mi spuna si mie ce preturi sunt,ca eu ajung mereu dupa ce inchide
In piata Delfinului,mai exact in Cercul Magic,mai e un magazinas.Are cu preponderenta materiale pentru croitorie si alte alea,insa are si materiale pentru crosetat si tricotat.Cu preturi f bune,eu de acolo cumpar de obicei.
Apoi in magazinul Titan,la parter,am inteles ca iar este un stand de gen.Acolo nu am ajuns,insa fata care mi-a dat ideea ptr Paturica Mari(adica da,chiar Mari)de acolo se aprovizioneaza.A zis ca e foarte bun magazinul si ca pret si ca produse.Trebuie sa o cred pe cuvant pana ajung si eu

CE am mai cautat de am innebunit?CROSETE!!!!Si am gasit la un pret super bun,set de 3 bucati,in Bricostore la Cora

Acum vreau sa ajung in Cora sa vad ce au si apoi sa mai sondez terenul pentru mercerii.
Aaaaa,pentru cine sta prin apropiere : in piata din Buzau este o mercerie tare tare mica.Undeva aproape de fundul pietii.Preturi extrem de bune,nu au etamina insa,dar au de toate : materiale,andrele,crosete.Si e foarte ieftin(dar asta am mai zis)